11th2023沖縄大交易会公式ガイドブック日英
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出展商品一覧 List of Exhibited productsG-002G-003福島県 Fukushima 千葉県 Ishikawa 大内安男商店東薫酒造株式会社Ouchi Yasuo Shoten (SAN.foods Co., Ltd.)Toukun Brewery Co.食前のおつまみ、食後のデザートと一緒にワイングラスで冷たく冷やしてお召上がりください。Serve chilled in a wine glass with a pre-dinner snack or after-dinner dessert.山田錦を35%以下の精米で酒袋しぼりでゆっくりと時間と手間をかけた及川杜氏の自信作全国新酒鑑評会 金賞受賞(18回)味・香り・すべてにバランスが取れた芸術的な酒淡麗でまろやか。馥郁(ふくいく)とした香りが口中に広がり飲む程に吟醸酒の風格が漂う千葉県を代表する大吟醸酒Made with Yamada-Nishiki rice polished to less than 35% and squeezed into a sake bag.Winner of the National New Sake Competition Gold Medal (18 times) Artistic sake with a well-balanced taste, scent, and everything else.Light and mellow. The more you drink it, the more you enjoy its aroma and flavor.The more you drink it, the more it has the character of a ginjo-shu, a daiginjo-shu representative of Chiba Prefecture.G-006大阪府 Osaka MKトレーディングMK TRADINGG-009大分県 Oita 合資会社赤嶺酒造場Akamine Sake Brewery LPC.G-004長野県 Nagano 株式会社トマシスTOMASHISU Co.レストランで提供。自家消費「自分へのご褒美」。女子G-004会、お花見、お祝い事等「ハレの日」This product is offered at restaurants. Can be enjoyed at home as a reward for yourself, and on special events such as a girls' night out, cherry blossom viewing, and celebrations etc.赤いルバーブのさわやかな酸味と鮮やかな「赤」を最大限に引き出した、クリアな喉ごしのクラフトビールです。小麦麦芽を使用したヴァイツェンタイプで、きめ細かい泡も特徴。酸味が味をリセットしてくれるので、どんな料理にもマッチします。A clear-throated craft beer that maximizes the refreshing sourness and the bright "red" color of red rhubarb. It is a Weizen type beer made with wheat malt and features a fine foam. The sourness will clear the taste in your mouth, making it a perfect match for any dish.G-007奈良県 Nara 五條酒造株式会社GOJO SHUZO CO. LTD.ロックまたは炭酸ソーダー割でも美味しく召し上がれます。高知県の生産者と契約し化学肥料を用いずに栽培された「土佐ゆず」を使用して柑橘類本来の味と香りを大切に製造いたしました。ロックまたは炭酸ソーダー割でも美味しく召し上がれます。G-010大分県 Oita 有限会社常徳屋酒造場JYOTOKUYASHUZOJYO Co., Ltd.食前、食後のカクテルベース、パーシャルショット。Cocktail base before and after meals, partial shots.「Kura Master 2022 本格焼酎・泡盛コンクールで、「プラチナ賞」を受賞。地元、大分県宇佐産のハダカ麦を全量使用。熟成に適した麹造りと常圧蒸留による原料の特性を生かした味わいの原酒をホーロータンクで約13年熟成。ハダカ麦の香り高い濃醇でありながらキレの良い喉越しをお愉しみ下さい。Received the "Platinum Award" at the "Kura Master 2022 Authentic Shochu / Awamori Contest". All of the local wheat from Usa in Oita Prefecture is used. Aged in a hollow tank for about 13 years, the undiluted sake with a taste that makes the best use of the characteristics of the raw materials made by koji, suitable for aging and distillation at atmospheric pressure. Please enjoy the fragrant richness of Hadaka wheat and the crispness in your throat.G-005フレッシュで爽やかな口当たりの良さです。冷で味わう「生」をお楽しみください。It is a fresh and pleasant taste. Enjoy the taste of “raw” served chilled.梅実に由来する華やかな赤色が特徴の梅酒です。是非おG-002祝い事等、特別な日にお飲みいただくことをお勧めします。It is a wine with a gorgeous red color derived from the plum fruit. We recommend that you drink it on special occasions and celebrations.日本で流通する南高梅梅酒とは一線を画す、鮮やかな赤色が特徴の露茜梅を使用した梅酒です。華やかな色味、芳醇な香味をお楽しみください。It is a plum wine that uses "Tsuyu Akane" plum, which is characterized by its bright red color, which is different from the Nanko plum wine distributed in Japan. Please enjoy the gorgeous color and mellow flavor.G-005岐阜県 Gifu 二木酒造株式会社NIKI SHUZOU CO., LTD.G-008奈良県 Nara 日本総合園芸Nihon-Sogo-Engei Co.肉や魚との相性が良いです。特に、白身魚や生カキと合わせやすいです。また、料理のソースとして調味料的な使い方や薬草酒と合わせてカクテルとしても。It is good with meat and fish. It is especially easy to pair with white fish and raw oysters. It can also be used as a seasoning for cooking sauces or as a cocktail with herbal wine.自然農法で世界的に著名な福岡正信自然農園(愛媛県)で自然農法で栽培された甘夏を自然派ワインの第一人者として有名な大岡弘武氏(岡山県)に依頼して、亜硫酸を一切しようせずに、甘夏の果汁と皮に付着する酵母のみで自然発酵のお酒を作りました。持続可能な低アルコール酒として自信を持ってご紹介いたします。We asked Mr. Hirotake Ooka (Okayama Prefecture), famous as a leading expert on natural wine, to produce a naturally fermented sake using only the juice and yeast attached to the peel of sweet summer fruits without any sulfurous acid. We are proud to introduce this sustainable low-alcohol sake.K08K08春紅麗LiquorK11K11大吟醸 生酒 氷室Japanese Rice WineL03L03自然派果実酒 甘夏ナチュレル2022cider麦焼酎を樫樽貯蔵で数年間ゆっくり熟成させ、麦本来のフルーティーな味・香りに樫樽が持つ特有なスモーキーな風味を加えた赤嶺最高度数の洋風なテイストが味わえます。口の中に広がるふくよかな余韻、そしてBarでの贅沢な雰囲気を思わせる。少しワイルドなイメージの一品です。K09K09大吟醸叶Daiginjyo sake "Kano"L01L01YAMAZAKURA Single Malt whisky SASAKAWA 700mlwhisky安積蒸留所にて3年以上熟成させたシングルモルトウイスキーです。ジャパニーズウイスキーの奥深さを味わって下さい。A single whiskey that has been aged at the Azumi Distillery for over 3 years. Please enjoy the rich taste of Japanese whiskey.L04L04DOTTON GOLD 30°K10K10ルバーブビールrhubarb beerL02L02大和五神 ゆず酒L05L0542度 宇佐ぼうず道中 原酎Barley shochu raw sake35

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