11th2023沖縄大交易会公式ガイドブック日英
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スケジュールSchedule会場周辺マップ会場図MAP/Diagram of the Venue都道府県別サプライヤー一覧Suppliers Listed by Prefecture鮮魚・水産加工品Fresh Fish/Processed Sea-food Products精肉・畜産加工品Processed Meat/Processed Live-stock Products青果・農産加工品Fruit and Vegetables/Processed Agri-cultural Goods食品加工品Processed Food Products飲料・お茶・コーヒーBeverages/Tea/Coff eeお菓子・スイーツConfectioneries and Sweets酒類Alcohol調味料Seasoning健康食品・サプリメントHealth Food Products/Supplementsオフィシャル商社の紹介Introduction of Offi cial Trading Companiesバイヤー一覧List of BuyersPRブース出展企業一覧List of PR Exhibition Companies沖縄国際物流ハブAbout the InternationalLogistics Hub昨年実績データResult Data for the Previous Year同時開催イベントAdditional EventONLINEオンラインのみ ONLINEONLINEONLINENiimi Fresh Caviar Soy Sauce Flavor 15gCAVIAR processed fish roe productsコクがあり、深い味わいはローストビーフなどに添えA-016るのもおススメです。Its rich, deep flavor is recommended to accompany roast beef and other dishes.醤油味はキャビアが合わせづらい和食に向けて開発しました。和食との相性が抜群でお寿司・お刺身等に乗せて醤油の代わりにお使いいただけます。The soy sauce flavor was developed for Japanese cuisine, which caviar is difficult to pair with.It is an excellent match for Japanese food and can be used instead of soy sauce on sushi, sashimi, etc.1st Business Negotiation Venue A00A00第2商談会場 Online onlyJETRO商談会にも参加するサプライヤー Those suppliers who also participate in JETRO business meetingsA-012大阪府 Osaka 大阪府鰮巾着網漁業協同組合Osaka Sardine Grouper Fishery Cooperative Associationお寿司の材料として、生シラス丼としてそのまま食べA-012ていただけます。栄養豊かな大阪湾で漁獲されたシラスを漁獲後すぐに冷凍した鮮度抜群の商品です。A-015鳥取県 Tottori 株式会社越河KOSHIKAWA CORPORATION解凍後そのままお召し上りいただけます。寿司ネタ(軍艦巻き)、おにぎり具材、パスタやチャーハンの隠し味等。かにみそとずわいかに身を和えた商品です。弊社独自製法で作り上げたマイルドなかにみそは、国内外問わず高い評価をいただいている大人気の逸品です。A00A00第1商談会場 A-009三重県 Mie マルエス田中商店Maruesu Tanaka Shoten LTD. 地域スペース Regional space2nd Business Negotiation VenueA-010三重県 Mie 有限会社丸善水産MARUZEN OYSTER FARMA-011京都府 Kyoto 京都鰹節株式会社Kyoto Katsuobushi Co., Ltd.関西風の香りとコクがしっかりとしている出汁です。みそ汁、煮物、麺類など万能に使用できます。A soup stock with a strong Kansai-style scent and richness. It can be used for all purposes such as miso soup, simmered dishes, and noodles.日本の5,000件以上の飲食店様、また米国を中心とした海外のお客様にご愛顧を頂いている、弊社のフラッグシップ商品です。こちらをベースに、原材料や配合、規格をかえたPB対応も可能です。This is our flagship product, which has been patronized by more than 5,000 restaurants in Japan and overseas customers mainly in the United States.Based on this, PB support with different raw materials, formulations, and standards is also possible.A-014兵庫県 Hyogo 有限会社播磨海洋牧場Harima Ocean Farm Ltd.バーで白ワインと。ライムと塩で。レストランのコースに。With white wine at the bar. With lime and salt. For restaurant courses.旨味が強く、香りがあり、衛生的な商品です。使いやすく、ロスがないのも評価されています。It is a hygienic product with a strong umami and scent. It is also highly evaluated for its ease of use and lack of waste.A-017山口県 Yamaguchi 株式会社イリイチ食品iri1 Foods Co., Ltd.生のまま温かいご飯とともに、お酒のおつまみにも。It goes well raw with warm rice and as a snack.山口県下関の地域資源を使った明太子です。北部海域である北浦産の鯵の煮干しを燻製してだしをとり、地酒角島大橋とあわせて仕上げました。また、パッケージも下関の女性デザイナーが仕上げております。下関でしか作りえないオンリーワンの明太子です。This cod roe is made from the local resources of Shimonoseki, Yamaguchi Prefecture. Dried horse mackerel from the northern sea area of Kitaura is smoked to make the broth, which is then combined with locally brewed sake Kakunoshima Ohashi. The packaging was also created by a female Shimonoseki designer. It is a one-of-a-kind mentaiko that can only be made in Shimonoseki.A10A10鯛かま(プレーン、チーズ入り)、ちぎり天(黒コショウ、七味唐辛子、タコ紅ショウガ)Kamaboko (fish paste), satsuma-age (deep-fried fish paste)(鯛かま)神宮のお膝下 伊勢で創業75年の歴史を誇る老舗メーカー。厳選した白身魚のすり身を使い、一枚一枚、丁寧に焼き上げた一品。(ちぎり天)伊勢の創業75年の老舗店。ガツンと黒胡椒の効いた、ビールやお酒にピッタリの一品。ぜひ、家飲みのおともに。保存料無添加。("Taikama") A long-established manufacturer with a 75-year history in Ise, near the Jingu Shrine. Using carefully selected white fish surimi, each piece is carefully grilled to perfection.("Chigiri-ten") A long-established store in Ise with a 75-year history. The black pepper flavoring is a perfect accompaniment to beer or sake. Please enjoy it with drinks at home. No preservatives are added.B02B02冷凍生シラスB05B05かに身がみそA-013兵庫県 Hyogo 河田トレーディング株式会社KAWADA TRADING LTD.B04B04ほたて貝柱(刺身用)Scallops刺身、寿司ネタ、海鮮丼などの和食、中華料理、カレー、シチュー、パスタなどの洋食Japanese food such as sashimi, sushi, seafood bowl, Chinese food, curry, stew, pasta and other Western food北海道の清浄な海域で水揚げされた新鮮なほたて貝を加工し、鮮度を保つ為に急速凍結した商品です。手軽に北海道の味が楽しめます。This product is made by processing fresh scallops landed in the clean waters of Hokkaido and quickly freezing them to maintain their freshness. It is a great product to get the taste of Hokkaido food.A-016岡山県 Okayama MSファーム株式会社MS Farm Co., Ltd.冷凍の牡蠣ではなく、生の剥いた牡蠣をカキフライのパン粉付け機でパン粉をつけて3D凍結機で冷凍しパックをします。Instead of frozen oysters, raw peeled oysters are crumbed with a oyster fry bread crumbs machine, frozen in a 3D freezer and packed.A08A08冷凍カキフライFrozen oyster fryB01B01混合削B だしパック 100gDashi packB03B03Half Shell OysterHalf shell oysterB08B08無着色辛子明太子spicy cod roe16

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