11th2023沖縄大交易会公式ガイドブック日英
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鮮魚・出展商品一覧 List of Exhibited productsA-001北海道 Hokkaido 株式会社小林正男商店Kobayashi Masao Shoten Co., Ltd.A-003岩手県 Iwate 元正榮 北日本水産株式会社Genshoei Kita Nihon Suisan Co., Ltd.A03A03スチーム冷凍あわびSteam frozen abalone解凍後、殻が簡単に外れるので、そのまま煮ても焼いてもそのままでも食べられます。After thawing, the shell easily comes off, so you can eat it as it is, boiled or baked.アワビを生きたままスチームし下処理をして冷凍後個包装しているので、非常に取り扱いしやすい商品です。予め殻から身と肝も外されておりますので、非常に食べやすい商品となっております。The abalone is steamed alive, prepared, frozen and then individually wrapped, making it extremely easy to handle. Since the body and liver have been removed from the shell in advance, it is a very easy-to-eat product.A-006福井県 Fukui 有限会社粋Sui Co.,Ltd.調理方法(湯煎)お勧め。1.鍋に水を入れ沸騰したら、冷凍庫から取出し、真空パックのままA-006封を切らず寿司の具材を上にして熱湯の中に入れる。蓋をして再度沸騰してから、18-20分間コトコト煮る。2.熱湯から取出し、真空パックから中身を取出し、器に盛り付けてください。Cooking method (boiled water) recommended. 1. Put water in a pan and bring it to a boil, then remove it from the freezer and put it in boiling water with the ingredients of sushi facing up without opening the seal in a vacuum package. Cover and boil again, then simmer for 18-20 minutes. 2. Take out from boiling water, take out the contents from the vacuum pack, and serve in a bowl.脂のたっぷりとのった肉厚の鯖を焼き上げ昆布で包み込んだ焼鯖の押し寿司です。特殊な冷凍により、解凍後も作り立てと変わらない美味しさが実感できます。又、この商品は冷凍なので、添加物・保存料を無くしても、長期保存ができ食べたい時に食べたい量だけ解凍すれば良いので、無駄がなく安心・安全に食べられます。This is a grilled mackerel sushi made by baking thick mackerel with plenty of fat and wrapping it in kelp. Due to the special freezing, you can feel the same deliciousness as freshly made even after thawing. Also, since this product is frozen, it can be stored for a long time without additives and preservatives, and you only have to thaw the amount you want to eat when you want to eat, so you can eat safely and safely without waste.A06A06冷凍浜焼鯖の押し寿司sushi解凍後、炊飯器に研いだお米2合と本品を入れ、2合のメA-001モリまでお水を入れ、少し混ぜてスイッチを押すだけです。After thawing, add 2 cups of washed rice and this product to the rice cooker, add water up to the 2 cup memory level, stir a little, and hit the switch.北海道オホーツク海のホタテ貝柱から製造しました。貝柱だけを使用しているのでとても多くのホタテの出汁が出ています。Manufactured from scallops from the Sea of Okhotsk in Hokkaido. We use only scallops, so lots of scallop broth is produced.A-004岩手県 Iwate 森下水産株式会社MORISHITA SUISAN Co.,LTD流水解凍して、そのままわさび醤油をつけて食べる。または酢の物にして食べる。獲れたての新鮮なホヤを刺身にするのでクセがなく、亜鉛や鉄分、EPAなど栄養が豊富です。A-007愛知県 Aichi ヤマサちくわ株式会社YAMASA Chikuwa Co., Ltd.一口サイズで食べやすく、そのまま美味しくお召し上がりいただけます。わさびをつけたり、キュウリやチーズを中に入れるとお酒との相性も抜群です。お鍋や麺類にもご利用いただけます。魚肉をたっぷり使っており、お鍋にも練り物から出汁がでますので、より味に深みが出ます。Bite-sized and easy to eat, it can be enjoyed as is. It goes well with sake when served with wasabi or with cucumber and cheese inside. It can also be used in hot pots and noodle dishes. The fish meat is used plentifully, giving the pot more depth of flavor as the soup stock is also drawn from the fish paste.グチやハモといった練り製品の最高級原料をたっぷり使った一口サイズのちくわです。昔ながらの製法で丁寧に摺り上げたちくわは魚本来の旨味と弾力たっぷりで、でんぷんはわずか3%しか使用しておりません。そのため魚肉をたっぷり摂取することができ、非常にヘルシーな商品になっております。These bite-sized chikuwas are made from the finest ingredients for fish paste products, such as guchi and hamo.Carefully ground using traditional methods, the chikuwa is full of the natural flavor and springiness of fish, and contains only 3% starch, making it a very healthy product with plenty of fish meat.A01A01帆立炊き込みご飯の素Processed fishery productsA04A04三陸の香り お刺身ほやA07A07豆ちくわ Mini ChikuwaFish paste productA-002青森県 Aomori フードアドバンス株式会社Food Advance Inc.A02A02北三陸産ブランチングウニFrozen sea urchin寿司ネタ、和食としてはもちろん、パスタ、フレンチにもおすA-002すめです。相場による価格変動を抑え、年間を通して日本産のウニを安定的にかつロスなく、使いたい方におすすめです。It is recommended not only for sushi and Japanese dishes, but also for pasta and French cuisine. Recommended for those who want to use Japanese sea urchin stably and without loss throughout the year to reduce price fluctuations due to market conditions.甘みが特徴の青森県・岩手県産のムラサキウニをブランチングし急速冷凍しました。型崩れしにくく、ドリップも少なく、ミョウバン不使用です。相場に左右されない安定的な価格で付加価値の高い北三陸産のウニを仕入れたい、食品、機会ロスのない提供体制を整えたい方におススメの商品です。Blanched and quick-frozen Murasaki sea urchins from Aomori and Iwate prefectures, known for their sweetness. They do not easily lose their shape, have little dripping, and are free of alum. This product is recommended for those who want to purchase value-added sea urchin from Kita Sanriku at a stable price that is not influenced by market prices, and for those who want to establish a supply system with no food or opportunity loss.A-005茨城県 Ibaraki 株式会社ヤマイシYAMAISHI Co., Ltd.中火で焼いてお召し上がりください。Bake on medium heat and enjoy.Capelins is well known as dericiousness especially its eggs. Our product has full of eggs and it has pop texture, light taste with genuine umami.A-008三重県 Mie 株式会社TA西村TA Nishimura Co., Ltd.A05A05子持からふと ししゃも4L8尾Capelins with childrenA09A09【凍眠冷凍】伊勢真鯛生ハム(冷燻)※業務用フィレ・ギフト用流水解凍でも冷蔵庫解凍でも自然解凍でもOK!※業務用は皮目を炙って下さい、口に皮が残ります。味付け調理済なので、そのまま醤油を浸けずに召し上がれますがオリーブオイル・バジルオイル・ごま油等オイル系を掛けても良し・寿司ネタ・サラダ・マリネなどにも最適です。超珍しい!《魚の生ハム》伊勢志摩で丁寧に養殖され伊勢真鯛使用!柑橘系などのエサを使っている為良質な脂がのり臭みが無い、その鯛を全て手造り無添加で丁寧に下処理し香味野菜・天然塩(岩戸の塩)等を使用して低温で燻して有る為、食感、舌触りはまるで生ハム!メディア等にも取り上げられた素晴らしい逸品です!Fresh Fish /Processed Seafood Products 水産加工品15

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